Even voorstellen: Douwe Kooistra & Rein Tiedema

Per 1 januari 2022 verwelkomen wij twee nieuwe bestuursleden, Douwe Kooistra en Rein Tiedema. Zij nemen het stokje over van René Politiek en Gerrit Flisijn.

Douwe Kooistra (vrijwilligers)

Mijn naam is Douwe Kooistra, 25 jaar oud en woonachtig in Groningen. Meeste mensen zullen mij kennen vanuit de functie als voorzitter van K.F. Wommels. In de tijd als voorzitter heb ik vele mensen leren kennen welke er samen voor zorgen dat er 10 augustus 2022 weer een mooie Freule Partij wordt georganiseerd. Dit aspect van “samen” spreekt mij ook enorm aan en is een van de redenen waarom ik ja heb gezegd voor de deze functie binnen het stichtingsbestuur. Op naar een mooie Freule op 10 augustus!

Rein Tiedema (sponsoring)

Mijn naam is Rein Tiedema geboren te Wijnaldum en op dit moment woonachtig in Baard. Getrouwd met Tina en wij hebben 5 kinderen. Ik ben al van jongs af aan bezeten van kaatsen. Eerst natuurlijk fanatiek op de velden. In 1984 een 3de prijs op de Freule gewonnen namens Midlum. Later me toegewijd als bestuurder in diverse functies. Maar ook als sponsor mijn bijdrage geleverd. Per 1 januari 2022 toegetreden in het bestuur van de Freule.

Op de foto van links naar rechts: Rein Tiedema, Anke Strikwerda, Tjeerd Dijkstra, Liesbeth van der Ende en Douwe Kooistra.