nieuws

53 artikelen

Nieuwe sponsoren van De Freulepartij

Maandag 14 november kan voorzitter Tjeerd Dijkstra enkele nieuwe sponsoren welkom heten in de kantine van de KF Wommels. De bedoeling van deze avond is, dat het bestuur en de ondernemers, nader kennis met elkaar kunnen maken. Naast de nieuwe sponsoren is ook Durk Jorrit van der Eems uitgenodigd, zijn bedrijf is al meer dan 40 jaar ‘stiper’ van de Freule.

Lionsclub Bolsward rijkt cheques ijsverkoop Freule uit

Afgelopen woensdag 5 oktober werden 2 cheques van elk 400,-- euro uitgereikt aan Timmerdorp De Klomp en aan de Percussiegroep van muziekvereniging Euphonia.

Freule 2022

Foto's Freulepartij 2022 door Romy Postma.

Wat in dei sa’n Freuledei

Wij willen alle kaatsers, vrijwilligers, bezoekers, sponsoren, de aanwezige media en KF Wommels bedanken voor deze prachtige, zonnige Freuledei.

MORRA LIOESSENS WINT DE FREULE!

Morra Lioessens heeft de 120e editie van de Freule gewonnen.

Wedstrijdapp: voor live resultaten tijdens De Freulepartij

Met trots presenteren we tijdens de komende editie van De Freulepartij de live wedstrijdapp. Dit initiatief (gerealiseerd door Wefabric uit Sneek) zorgt ervoor dat deelnemers en bezoekers continu de uitslag van hun favoriete (dorp/stad) partuur inzichtelijk hebben. 

Parkeren Freulepartij

Er zijn parkeerterreinen buiten het dorp, deze staan met borden aangegeven. Voor bezoekers die slecht ter been zijn kan men per taxi van het parkeerterrein naar het kaatsveld worden gebracht.

Watertappunten aanwezig Freule

De weersvoorspellingen voor woensdag zijn tropisch! Daarom zijn er diverse watertappunten rondom het veld.

Loting Freulepartij 2022

De lijst voor de 120e editie van De Freulepartij is bekend. Er strijden 35 partuur om de zilveren Villa van de Freule!

1 2 3 6