nieuws

63 artikelen

Freule 2023

Foto's Freulepartij 2023 door Romy Postma.

Dronrijp wint 121e editie Freule

In een spannende finale wint Dronrijp met 5-4 / 6-6 van Leeuwarden. Daarmee pakken zij de winst op de 121e editie van De Freule.

Live uitslagen volgen

Live de uitslagen van je favoriete partuur volgen? Het kan via de wedstrijdapp! Ga naar: wedstrijdlijst.defreulepartij.nl/wedstrijdlijst en volg jouw favoriete partuur. Je kunt de hele dag de uitslagen van alle omlopen terug vinden. Vanaf de halve finale worden de uitslagen live bijgehouden. 

Loting Freulepartij 2023

De lijst voor de 121 editie van De Freulepartij.

Belangrijke informatie over de 121e Freule

De 121-ste editie van De Freule is in zicht. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen en kijken uit naar een prachtige kaatsdag in Wommels. Lees hier de belangrijke informatie.

Inmiddels 80% van de kaarten verkocht

Inmiddels is 80% van de kaarten van de Freule verkocht. Vorig jaar won Morra - Loeissens. Wie is dit jaar jouw favoriet?

Ook dit jaar: Wedstrijdapp voor live resultaten tijdens De Freulepartij

Weet je nog, de live uitslagen app van vorig jaar? Goed nieuws! Dit jaar is hij er weer! Dit initiatief - gerealiseerd door onze partner digitale partner Wefabric web & marketing - zorgt ervoor dat jij als deelnemer of bezoeker continu de uitslag van jouw favoriete partuur inzichtelijk hebt.

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop van de 121e editie van De Freulepartij is gestart! Bestel hier je tickets.

Parkeerwachters gezocht

Voor De Freule zijn wij op zoek naar parkeerwachters. Een ochtend, middag of de hele dag, er zijn verschillende mogelijkheden! Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren en aan de slag te gaan als parkeerwachter? Neem dan contact op!

1 2 3 7