Kaartverkoop

Hier volgt t.z.t informatie over de kaartverkoop voor De Freulepartij van 2022.

Alleen zitplaatsen in de verkoop

Wilt u bij de Freule zijn, is het noodzakelijk om een bank- of tribune kaart te kopen. Helaas kunnen we dit jaar geen land-/entreekaarten verkopen. Dit door de huidige coronamaatregelen: een zitplaats is verplicht en we mogen maximaal 2/3de van de capaciteit toelaten.

Om toegang tot het Freuleterrein te krijgen is het noodzakelijk om een geldige QR code te tonen in de corona check app. Zie voor meer informatie: coronamaatregelen.

Kaartverkoop Freulepartij

Vanaf dit jaar kunt u thuis zelf, via de website van De Freulepartij, uw exacte zitplaats uitzoeken en kopen. De kaart ontvangt u na betaling direct in uw e-mailbox en kunt u vervolgens uitprinten of opslaan op uw smartphone. De kaart laat u bij één van de ingangen van het Freuleterrein scannen, waarna u een polsbandje ontvangt. Dit polsbandje is de rest van de dag uw toegangsbewijs. Wel heeft u de kaart gedurende de dag nodig om bij uw zitplaats te komen.

Bent u lid van Kaatsvereniging Wommels, dan gelden andere regels:
Lees meer over kaartverkoop voor KF Wommels leden.

Prijzen

  • Perk-tribune A € 28,50 incl. Landkaart.
  • Zij-tribune B € 27,50 incl. Landkaart.
  • Opslag-tribune C € 26,50 incl. Landkaart.
  • Zij-tribune D € 21,50 incl. Landkaart.
  • Banken € 17,00 incl. Landkaart.

Het is belangrijk dat u geen geld overmaakt naar de bankrekening van de Stichting De Freulepartij. Kaarten kunnen uitsluitend via de website worden gekocht. (Het kopen van tribune en- of bankkaarten kan alleen via de website en is dit jaar niet mogelijk bij Warenhuis van der Velde.)

Zoals elk jaar hebben sponsors, genodigden en relaties voorrang bij de toewijzing van kaarten. Hierna kunnen leden met een voorkeursrecht een maximaal aantal kaarten bestellen en daarna start de vrije verkoop voor alle andere toeschouwers.

Voor vragen of contact: kaartverkoop@defreulepartij.nl