Wedstrijdapp: voor live resultaten tijdens De Freulepartij

Met trots presenteren we tijdens de komende editie van De Freulepartij de live wedstrijdapp. Dit initiatief (gerealiseerd door Wefabric uit Sneek) zorgt ervoor dat deelnemers en bezoekers continu de uitslag van hun favoriete (dorp/stad) partuur inzichtelijk hebben. 

Werking van de wedstrijdapp

De wedstrijdapp is een webapplicatie die via wedstrijdlijst.defreulepartij.nl te gebruiken is. De werking is eenvoudig: ga naar de website en kies rechtsbovenin welke omloop je wilt bekijken. Direct de winnaars in beeld? Klik dan op ‘Toon alleen winnaars’. De uitslag van je favoriete partuur weten? Gebruik dan het zoekveld.

Live uitslag

Tijdens de omlopen wordt de webapplicatie regelmatig geüpdate, zodat iedereen continu op de hoogte is van de uitslagen. Vanaf de halve finale is in de wedstrijdapp de uitslag zelfs live te volgen! Ideaal voor bezoekers, deelnemers én thuisblijvers. Houd de webapplicatie open op je telefoon, tablet of computer en geniet live mee met deze spannende editie van De Freulepartij!

Bekijk live uitslagen

Hou ons op de hoogte!

De Freulepartij draait de pilot van deze nieuwe applicatie. Dit is een testversie die direct na De Freulepartij wordt doorontwikkeld. Heb je dus vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten!