Belangrijke informatie over de 121e Freule

De 121-ste editie van De Freule is in zicht. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen en kijken uit naar een prachtige kaatsdag in Wommels!

De Loting

De loting voor de Freule vindt plaats op zaterdag 5 augustus om 20.00 uur in Grand Café It Reade Hynder in Wommels. Iedereen is van harte welkom om de loting bij te wonen.

Uitprinten en scannen van Freule-kaarten

Je kunt de tickets voor de Freule zowel geprint als digitaal meenemen. Het is belangrijk om de tickets waarvoor je een downloadlink ontvangen hebt vroegtijdig te downloaden. In het geval je de e-mail met downloadlink niet meer kunt vinden, stuur dan op tijd een e-mail naar kaartverkoop@defreulepartij.nl Op de Freule-dag zelf zijn wij niet per e-mail bereikbaar. De tickets bevatten een QR-code en worden bij de ingangen gescand. Dit kan zowel via je telefoon of op papier. Een QR-code kan slechts eenmaal gescand worden. Bij het scannen van de kaarten krijgt u een polsbandje, dat de gehele dag toegang geeft tot het kaatsveld in Wommels. Het scannen vindt plaats bij één van de twee ingangen.

Er zijn op dit moment nog een klein aantal tribunekaarten beschikbaar via defreulepartij.nl/kaartverkoop/

Digitale wedstrijdlijst

Ook dit jaar is het weer mogelijk om de uitslagen van de Freule te volgen via een wedstrijdapp. Nieuw dit jaar is het markeren van jouw favoriete partuur, zodat jij altijd op de hoogte bent van hoe zij het doen op de Freule. Op 9 augustus kun je de app, via je mobiel bereiken via: wedstrijdlijst.defreulepartij.nl/wedstrijdlijst. Deze wordt na iedere partij bijgewerkt en is zo altijd actueel. Vanaf de halve finale is het zelfs live te volgen!

Eten en drinken

Er zijn diverse eet- en drinkmogelijkheden op het hoofd- en bijveld. Waar het hoofdveld één grote locatie heeft naast de kantine van K.F. Wommels en een kleiner verkooppunt aan de zijde van de kerk heeft het bijveld één verkooppunt op het begin van het veld. Hier wordt op een duurzame manier omgegaan met materialen en ingrediënten en is een divers aanbod van toepassing. Dit betreft vanaf s ‘ochtends vroeg t/m de finale.

Parkeren

Er zijn parkeerterreinen buiten het dorp, deze staan met borden aangegeven. Voor bezoekers die slecht ter been zijn kan men per taxi van het parkeerterrein naar het kaatsveld worden gebracht.

Geen paraplu’s gebruiken op het veld

Bij het gebruik van paraplu’s op het veld wordt het zicht belemmerd voor anderen. Dit is daarom niet toegestaan. Bezoekers met een bankkaart of veldkaart wordt aangeraden een poncho mee te nemen.

We hopen op een mooie Freuledei, tot woensdag 9 augustus in Wommels!