Kaartverkoop leden KF Wommels

Lid van KF Wommels?

Als lid van de Keatsferiening Wommels heeft u recht op gratis toegang tot het Freuleveld. Deze korting kunt u bij het kopen van uw kaart via de website verrekenen d.m.v. een unieke kortingscode:

Bij het kopen van tribune of bankkaarten kunt u één of meerdere kortingscodes invullen. Deze kortingscode staat op uw lidmaatschapskaart. Door het invullen van deze code, wordt de korting van €9,00 per lid per toegangsbewijs verrekend. Elke kortingscode kan éénmalig worden gebruikt en is daarna ongeldig. Ieder lid, ook de partner, krijgt een unieke kortingscode.

Toegangsbewijs in uw mailbox

Het toegangsbewijs ontvangt u na betaling direct in uw e-mailbox en kunt u vervolgens uitprinten of op uw mobiele telefoon tonen bij de ingang. Deze wordt bij de ingang gescand waarna u een polsbandje ontvangt.

Alleen zitplaatsen in de verkoop

Wilt u bij de freule zijn, is het noodzakelijk om een bank- of tribune kaart te kopen. Helaas kunnen we dit jaar geen land-/entreekaarten verkopen.

Dit door de huidige coronamaatregelen; een zitplaats is verplicht en we mogen maximaal 2/3de van de capaciteit toelaten.

Om toegang tot het Freuleterrein te krijgen is het noodzakelijk om een geldige QR code te tonen in de corona check app. Zie voor meer informatie: coronamaatregelen 

Het kopen van tribune en- of bankkaarten kan alleen via de website en is dit jaar niet mogelijk bij Warenhuis van der Velde.

Voor vragen of contact: kaartverkoop@defreulepartij.nl