Sponsoren uitgelicht

In deze serie presenteren wij nieuwe én bestaande sponsoren van De Freulepartij. Zonder sponsoren, geen Freulepartij. Daarom willen wij Meconaf BV, D&O, Bijlsma Hercules en Madhuizen graag bedanken voor hun bijdrage.

Meconaf BV Franeker

Dit bedrijf is de specialist in schone lucht. Zij zijn gespecialiseerd in het afzuigen en filteren van stoffen en dampen die vrijkomen bij industriële processen. Daarnaast bieden zij oplossingen voor Biomassaverbranding. Hieronder vallen het automatisch verbranden van verschillende soorten Biomassa zoals houtsnippers, briketten, pellets en olifantengras.Meconaf fabriceert, bouwt en installeert volgens het Qex-keurmerk. Het Qex-keurmerk staat voor Quality Extraction Systems. Het keurmerk verzekert de koper van een stofafzuiginstallatie ervan dat de installatie goed is ontworpen en op de juiste manier geplaatst en in werking is gezet. Waarbij de installatie verifieerbaar voldoet aan geldende veiligheidseisen en wettelijke vereisten op het vlak van de hoeveelheid stof op de werkplek. Bovendien zijn zij een erkend leerbedrijf.
www.meconaf.nl

D & O Franeker

D&O Bouwglas is de professionele partner voor hoogwaardige bouwproducten. Zij leveren uitsluitend topproducten van de betere merken. Hun kracht zit in het ontwerpen en uitvoeren van complexe maatwerkprojecten en het meedenken in oplossingen. Elk project kan rekenen op de grootste zorg en aandacht, van begin tot eind. Bovendien werken zij snel en efficiënt dankzij de korte lijnen binnen het bedrijf. Door de nauwe samenwerking met de leveranciers, hebben zij doorgaans de producten snel in huis. Ze beschikken o.a. over cnc-gestuurde machines, digitale printers en modellen snijtafels. D&O Bouwglas kan excelleren in snelle bewerkingen van kleine en grote productiebatches. Daarnaast kunnen zij met hun eigen wagenpark alle producten snel leveren en bezorgen in de gehele Benelux. Bovendien beschikt D & O over een 500m2 grote showroom.
www.zichtbaargoed.nl

Bijlsma Hercules Franeker

Dit bedrijf biedt een uitgebreid pakket machines aan voor het efficiënt inschuren van uw gewas. Voor iedere machine zijn er verschillende modellen ontwikkeld met eigen specificaties, die kunnen worden aangevuld met diverse opties of klantspecifieke aanpassingen. Sorteerlijnen bieden door hun samenstelling de mogelijkheid om het sorteerproces met een minimum aan bedieningspersoneel te laten plaatsvinden. Het ruimtebesparende concept in combinatie met gunstige arbeidsomstandigheden leiden al snel tot een verlaging in de kosten van de bedrijfsvoering.
Voor een optimale verwerking van uw product leveren zij diverse oplossingen, van een weegmachine tot complete palletiseerlijnen. Bovendien bieden zij ook industriële machines aan. U kunt hierbij denken aan machines voor het verwerken van papierpulp, vis, snoepjes, glas, zand, grind, kunstmest, cement of gerecyclede producten. Voor gebruikte machines kunt u ook bij hen terecht.
www.bijlsmahercules.nl

Madhuizen Minnertsga

Bent u van plan om een tuin aan te leggen, uw huidige tuin een metamorfose te geven of hebt u hulp nodig bij het onderhoud van uw tuin? Dan kunt u terecht bij Madhuizen, met hun kennis en ervaring zijn zij u graag van dienst. De tuin als verlengstuk voor uw woning, speelplek voor de kinderen of als rustpunt in uw drukke bestaan… Voor iedereen liggen de wensen anders. Daarom nemen ze eerst uitgebreid de tijd om uw wensen te inventariseren voordat zij een persoonlijk tuinontwerp maken. De laatste jaren worden tuinen steeds meer gezien als een verlengstuk van de woonkamer. Uiteraard wilt u die zo mooi mogelijk inrichten waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid en onderhoudsarm. Madhuizen helpt u graag met het waarmaken van uw stoutste tuindromen waarbij uw persoonlijke wensen en budget voorop staan. Zij houden de nieuwste trends nauwlettend in de gaten en spelen hierop in. De winter is een prima tijd om nieuwe plannen te maken voor uw tuin. Zo maakt u in het voorjaar een goede start.
www.madhuizen.nl