Sponsoren uitgelicht

In deze serie presenteren wij nieuwe én bestaande sponsoren van De Freulepartij. Zonder sponsoren, geen Freulepartij. Daarom willen wij Zandleven Coatings, Wefabric web- en marketing, Juwelier Kramer en Aksos graag bedanken voor hun bijdrage.

Zandleven Coatings Leeuwarden

Sinds 1868 is dit bedrijf verffabrikant van Protectieve coatings. Directeur Waling Theunis Dijkstra is de vierde generatie. Vanuit Leeuwarden wordt door een groot netwerk Europa en de rest van de wereld bediend. Als projectpartner zorgt Zandleven voor begeleiding van uw project, van ontwerp tot ver na de oplevering. In Nederland staat de fabriek voor ‘natlak’ en in Duitsland wordt de poeder gemaakt. Transocean Coating is actief in het produceren en aanleveren van antifoulings, epoxy alkyds, polyurethanen en andere soorten van coatings voor schepen, offshore-installaties, industriële faciliteiten en pleziervaart. Daarnaast hebben ze hun eigen laboratoria. Er zijn meer dan 11.000 ontwikkelde kleuren, 400 producten bovendien een snelle levertijd. Doordat er steeds meer eisen aan de coatings worden gesteld, organiseert Zandleven seminars en workshops voor projecteigenaren, bestekschrijvers, architecten, coatingbedrijven en hun applicators.
www.zandleven.com

Wefabric web- en marketing Sneek

Een jong bedrijf, web- en marketingbureau Wefabric, vijf jaar geleden opgericht door Svea Reekers en Leo Flapper. Tegenwoordig moet je als bedrijf online net zo goed vertegenwoordigd zijn als offline. De tien medewerkers maken maatwerk, dat gaat snel, professioneel en conversiegericht. Dit bedrijf helpt u met alle web en marketing vraagstukken. De passie voor dit werk is de solide basis van een mix van creatieve ideeën, inhoudelijke vakkennis en veel enthousiasme. Zij bouwen maatwerk websites en webshops en nemen de marketing uit handen. Een marketingafdeling op afstand. Pro-actief, om resultaat te behalen. Het enige wat u als ondernemer nog moet doen is de inhoud checken. De nieuwe website van de Freule is door Wefabric gerealiseerd. Ze zijn bovendien sponsor van een dames hoofdklasse team.
www.wefabric.nl

Kramer Juwelier Franeker

Dit bedrijf is een begrip in Fryslân. U kunt er terecht voor o.a. sieraden, trouwringen, horloges, en geboortelepels. Bovendien hebben zij diverse kaatssieraden in hun collectie b.v. hangertjes als blokje, klauwtje, handschoen, telegraaf of kaatser. Bent u op zoek naar een nieuw en eigentijds sieraden ontwerp of wilt u een bestaand sieraad veranderen, de medewerkers van de goudsmederij kunnen u hierbij helpen. U kunt zowel voor nieuwe, maar ook voor gebruikte horloges bij Kramer terecht. Er is een ruim aanbod van exclusieve merken occasions. Juwelier Kramer is al bijna veertig jaar de leverancier van de horloges op de Freule. Voor de winnaars zijn er 14 karaats gouden horloges, de tweede prijs krijgt stalen Zwitserse horloges. Voor de derde en eventueel vierde prijs liggen er sportieve stalen horloges klaar. Bovendien worden de zilveren ballen voor de prijswinnaars geleverd door Juwelier Kramer.
www.juwelierkramer.nl

Aksos accountants Leeuwarden

Een goede accountant geeft inzicht in het heden en gunt je een blik op de toekomst. Niet met een glazen bol, maar met data-onderzoek en statistieken. Ervoor zorgen dat de cijfers kloppen – accountancy – is onze basis, maar onze toegevoegde waarde ligt in de daaruit voortvloeiende business consultancy. Aksos kan u begeleiden met cijfergestuurde bedrijfsadviseurs.De tijd dat 20 man schoenendozen vol bonnetjes handmatig aan het inkloppen waren, is definitief voorbij. Gelukkig maar. AKSOS zet digitale applicaties slim in en houdt de blockchaintechnologie – gegarandeerd foutloze gegevensoverdrachten! – nauwlettend in de gaten. Door onze processen te optimaliseren en digitaliseren, genereren we snel actuele sturingscijfers en tussentijdse rapportages.
www.aksos.nl